Doorlopende zakenreisverzekering

Ook privé reizen mee te verzekeren

Een doorlopende zakenreisverzekering is een onmisbare verzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat. Zo kunt u zich tijdens uw reis volledig richten op het doel van uw reis terwijl uw verzekeraar voor u klaar staat wanneer dat nodig is. In nood bijvoorbeeld, maar ook bij minder spoedeisende, reisgerelateerde vragen. Het hele jaar door goed verzekerd op zakenreis, een prettig idee.

Wij adviseren in dit geval vaak de Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance. Deze verzekering heeft een aantal unieke voordelen:

  • Flexibel op te bouwen, alleen de dekking SOS hulpverlening is verplicht
  • Meereizende gezinsleden zijn tijdens de zakenreis gratis meeverzekerd
  • Wintersport en bijzondere sporten zijn tijdens de zakenreis ook verzekerd
  • Gratis diensten Geldservice en Persoonlijke Reisassistent
  • SMS Assistant en Luggage Assistant bieden extra zekerheid op reis

Door de flexibele opbouw is de verzekering precies op maat samen te stellen. SOS hulpverlening is de standaard dekking en deze kan worden aangevuld met alle gewenste extra dekkingen. Samen kunnen we kijken naar de dekking die goed aansluit bij uw situatie. Wellicht heeft u misschien werelddekking nodig? Reist er regelmatig een assistent mee? Of neemt u vaak kostbare bagage mee op zakenreis? We helpen u graag op weg naar een goed passende verzekering zodat u het hele jaar door gerust op reis kunt.

De Doorlopende Zakenreisverzekering kan worden uitgebreid met een dekking voor privéreizen. De gekozen dekkingen voor de zakenreis gelden dan ook voor privé reizen, met uitzondering van dekking voor het annuleren van zakelijke reizen en de uitbreiding zakelijke bagage. De extra premie (toeslag) die betaald wordt voor privéreizen is een percentage van de premie voor zakenreizen:

  • Hoofdverzekerde: 20% toeslag
  • Hoofdverzekerde en partner of kinderen: 30% toeslag
  • Hoofdverzekerde en partner en kinderen: 40% toeslag

Daarnaast is de dekking voor privéreizen uit te breiden met een dekking voor annulering van deze privéreizen en voor wintersport en bijzondere sporten tijdens privéreizen.