Wie zijn we en wat doen we?

Borkent Verzekeringen & Hypotheken: 100% onafhankelijk financieel advieseurs

Wij zijn een 100% onafhankelijk erkend financieel adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring in de financiële dienstverlening.

U als klant zien wij als onze opdrachtgever, en niet de banken en verzekeraars waar we zaken mee kunnen doen. Of het nu gaat om uw hypotheek, uw inboedel- of autoverzekering, of pensioen- of spaarrekening, wij willen úw belangen zo goed mogelijk behartigen. Wij zijn dus geen verlengstuk van een verzekeringsmaatschappij of bank. En daar voelen wij ons goed bij.
Onafhankelijk. Voor ons meer dan zo maar een woord. Onafhankelijkheid is iets waarop wij trots op zijn! Omdat wij weten dat we u alleen zo optimaal van dienst kunnen zijn.

Maarten Claassen
Maarten Claassen
26 Oktober 2023
Ik ben tevreden met de diensten van onze hypotheekadviseur. Ondanks de vakantieperiode wist hij onze hypotheek op tijd rond te krijgen. De adviseur was kundig en professioneel, en ik waardeerde de effectieve service.
Lu Care
Lu Care
22 Oktober 2023
Heel erg tevreden voor het advies en goed te bereiken wanneer er vragen of onduidelijkheden waren! Zeker aan te raden!
Gert Dragt
Gert Dragt
17 Oktober 2023
Afhandeling schade uitstekend gedaan
Ruby Catharina
Ruby Catharina
16 Augustus 2023
Geweldige service bij Borkent Verzekeringen. Vriendelijk personeel en vlotte claimafhandeling. Een aanrader!
Thijmen van heerde
Thijmen van heerde
29 Mei 2023
Super blij met de snelle en vakkundige afhandeling van onze schade aan de schuurdeur. Alles in zeer korte tijd geregeld. Bedankt Mark!
H G vlastuin
H G vlastuin
12 April 2023
De schade aan onze auto is door Borkent verzekeringen snel en accuraat afgehandeld. Zo als onze ervaring al jaren lang is met deze verzekeringsagent.
Hanneke Vonkeman
Hanneke Vonkeman
22 Maart 2023
Super fijn, gisteren een rekening van een ruitvervanging opgestuurd, vandaag geregeld!!! Wij zijn blij met Borkent!! Korte lijntjes, via WhatsApp en email, ze reageren bijzonder snel!!
Wim van barneveld
Wim van barneveld
1 Maart 2023
Geweldig bedrijf. Onze kleinzoon had een ongeluk gehad met zijn scooter maar hij had geen schuld. De tegenpartij was niet erg snel met uitbetalen maar dank zei Borkent Verzekeringen is toch alles heel goed opgelost. Dank je wel Borkent Verzekeringen.
M vdB
M vdB
28 Mei 2019
Top bedrijf met persoonlijke benadering, je bent hier geen nummer. En als je een keer ergens mee zit wordt je goed geholpen zonder dat het elke keer in rekening wordt gebracht. Waar maak je dat nog mee?! Een absolute aanrader!
Dirk-jan de Jong
Dirk-jan de Jong
15 Februari 2019

AFM vergunningnummer: 12003675 | KvK-nummer: 09087998 | Aangesloten bij KiFiD onder nr.: 300.001285 | Incassant ID: NL85ZZZ090879980000