Globetrotterverzekering

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden

Ga je lang op reis, studeren of werken in het buitenland? Kies dan voor de Globetrotter Verzekering van Allianz Assistance. Speciaal voor iedereen die minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden naar het buitenland gaat. Of je nu gaat studeren, stage lopen, rondreizen, backpacken, betaald gaat werken, gaat werken als vrijwilliger of au pair in het buitenland. De Globetrotter Verzekering is altijd op jouw specifieke reissituatie afgestemd.

Een Globetrotter Verzekering is een verzekering speciaal ontworpen voor mensen die graag de wereld rondreizen. Met deze verzekering kun je zorgeloos op reis gaan, wetende dat je financiële risico’s gedekt zijn tijdens je avontuur. Of je nu gaat backpacken in Azië of een roadtrip maakt door Europa, een Globetrotter Verzekering biedt dekking voor een breed scala aan situaties, zoals medische kosten, bagageverlies en hulpverlening.

Met een globetrotterverzekering ben je niet alleen verzekerd tegen onverwachte gebeurtenissen tijdens je reis, maar je kunt ook genieten van extra voordelen, zoals hulp bij het vinden van een lokale arts of het vervangen van je paspoort als het kwijtraakt. Bovendien biedt de Allianz globetrotterverzekering ook dekking voor avontuurlijke activiteiten, zoals bungeejumpen of skydiven, zodat je je vrij kunt voelen om alles te doen wat je wilt tijdens je reis.

Een globetrotterverzekering is een must-have voor iedereen die houdt van reizen en avontuur. Het biedt niet alleen financiële zekerheid, maar geeft je ook de vrijheid om te genieten van je reis zonder je zorgen te maken over onverwachte kosten of situaties. Dus als je van plan bent om de wereld te verkennen, overweeg dan om een globetrotterverzekering af te sluiten om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.