Abonnementen

Sinds 1 januari 2013 geldt het provisieverbod. Dat betekent dat wij niet meer beloond worden door de financiële instelling of verzekeraar waar wij uw verzekering sluiten, maar dat wij genoodzaakt zijn u een factuur per aanvraag of wijziging toe te sturen. Ook voor het regelen van uw belastingaangifte of aanvragen of wijzigen van uw voorlopige teruggaaf, kindgebonden budget, kinderopvangtoeslag, zorgtoeslag en/of andere toeslagen moeten wij kosten in rekening brengen.
Om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden hebben wij een voordelig financieel abonnement in het leven geroepen. De kosten van dit abonnement variëren tussen de 30 euro per jaar voor het aanvragen en beheren van een uitvaartkostenverzekering, tot 40 euro per maand voor bijv. het regelen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering met jaarlijkse belastingaangifte. Wij zullen deze kosten altijd vooraf met u bespreken.

Wilt u alleen dat wij ieder jaar uw belastingzaken verzorgen? Kies dan voor het belastingabonnement van slechts 10 euro per maand.

Met onze financiële abonnementen heeft u nergens meer omkijken naar en voorkomt u dat wij u misschien wel meerdere keren per jaar een factuur van soms enkele honderden euro's moeten toesturen. Inmiddels maken al tientallen relaties gebruik van een van onze abonnementsvormen.