Aankoopbemiddeling

Heeft u uw droomhuis gevonden, maar hebt u moeite met de aankoopbemiddeling? Wij helpen u graag met het aankopen van uw woning. Naast onderhandeling over de prijs helpen we u desgewenst met het regelen van bouwkundige keuring, taxatie of hypotheek.

Het gemiddelde tarief voor aankoopbemiddeling is vaak enkele duizenden euro's of een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. Dat kost u in de meeste gevallen dan ook een paar duizend euro. Wij bieden u dezelfde diensten voor een vaste prijs van € 500,= incl. btw. Uiteraard is dat bedrag alleen verschuldigd bij definitieve aankoop. Mocht de onderhandeling niet slagen dan betaald u daarvoor dus niets.

Regelt u ook de hypotheek via ons kantoor? Dan profiteert u van een extra aantrekkelijke pakketaanbieding. Neem contact op voor meer informatie.

Verkoopbemiddeling

Verhuisplannen? Wij helpen u graag met de verkoop van uw woning. Voor de verkoop van uw woning werken wij samen met een gerenommeerde NVM makelaar. Wilt u uw woning verkopen, meer informatie, of gewoon eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.