Geef uw review:

Reviews van onze klanten:

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 10 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Uitstekende service

5,0 rating
31 juli 2019

De heer Ger Borkent heeft mijn ouders snel geholpen, alles netjes afgehandeld en e.e.a. correct en duidelijk gecommuniceerd. Geweldige service.

Linda

Zeer tevreden

5,0 rating
20 juni 2019

Zonder jullie hadden wij voor 10 jaar terug niet ons huis kunnen kopen! Nog steeds via jullie de hypotheek en verzekeringen. Een super service

Priscilla

Schade telefoon

5,0 rating
20 juni 2019

De bekende kwaliteit van dienstverlening van Borkent verzekeringen. Altijd goed!

Wilfred Noorman

Echt toegevoegde waarde!

5,0 rating
18 juni 2019

Wauw! Ze benaderden mij zelf omdat ik goedkoper uit kon bij een andere maatschappij! Zelf heb ik weinig verstand van verzekeringen, maar Borkent is echt van toegevoegde waarde. Vriendelijke mensen, super service en schades snel afgehandeld zonder moeilijk gedoe!

Tineke

bijzonder tevreden!

5,0 rating
14 juni 2019

Inmiddels werk ik al 15 jaar samen met Borkent, persoonlijke aandacht en de snelheid van regelen is voor mij een reden dat ik hier al 15 jaar gelukkig mee ben. Kennis en kunde is meer dan aanwezig bij dit bedrijf!

Harmen Wiersema

Echt tevreden

5,0 rating
13 juni 2019

Prima oppakken van het proces. En een prima afhandeling.

George van der Hoff

Als super fijn ervaren!!

5,0 rating
12 juni 2019

We werden gehoord
De tijd werd genomen
Als iets nog niet duidelijk was, konden we er altijd terecht
Geen moeite is teveel!!
Kortom; een aanrader!

W. Van der Roest

glasschade vergoed

5,0 rating
4 juni 2019

Sinds vorig jaar via Borkent een verzekeringspakket afgesloten. Ben goedkoper uit dan ik was, en ze hebben een goede service.
Onlangs was mijn ruit gebroken. Ik heb het erg prettig gevonden dat Borkent meedenkt over hoe glasschade vergoed kon worden. Fijne snelle afhandeling en erg vriendelijke mensen die hun werk met passie doen!

Leo

Snel, goed en vriendelijk geholpen

5,0 rating
3 juni 2019

We hebben een verzekeringspakket via Borkent en onlangs was mijn dure macbook gestolen. Borkent heeft al het contact gedaan met de verzekering. Het enige wat ik hoefde te doen was een formulier invullen. Borkent doet alle communicatie voor je met de verzekeraar en handelt in jouw belang. Hij reageerde ook altijd snel op mijn mailtjes.

Arjanne

Top!

5,0 rating
28 mei 2019

Zijn nu een paar keer geweest bij Borkent en worden elke keer top geholpen. En heb je tussendoor een keer een financiële vraag ergens over wordt je ook netjes te woord gestaan zonder gelijk dit in rekening te brengen, heel fijn! Wij blijven terug komen!

Michelle