Recensies van onze relaties

Dit vinden onze relaties van onze dienstverlening

Rein Cuperus
Rein Cuperus
28 Maart 2024
Schade aan mijn auto, top geregeld
De Kraai (DeKraai)
De Kraai (DeKraai)
21 Februari 2024
Martin Nijhuis
Martin Nijhuis
19 December 2023
Altijd een goed advies en super snel antwoord en vooral afwikkeling van allerlei zaken. Toppersssss!!!!!
Maarten Claassen
Maarten Claassen
26 Oktober 2023
Ik ben tevreden met de diensten van onze hypotheekadviseur. Ondanks de vakantieperiode wist hij onze hypotheek op tijd rond te krijgen. De adviseur was kundig en professioneel, en ik waardeerde de effectieve service.
Lu Care
Lu Care
22 Oktober 2023
Heel erg tevreden voor het advies en goed te bereiken wanneer er vragen of onduidelijkheden waren! Zeker aan te raden!
Gert Dragt
Gert Dragt
17 Oktober 2023
Afhandeling schade uitstekend gedaan
Ruby Catharina
Ruby Catharina
16 Augustus 2023
Geweldige service bij Borkent Verzekeringen. Vriendelijk personeel en vlotte claimafhandeling. Een aanrader!
Thijmen van heerde
Thijmen van heerde
29 Mei 2023
Super blij met de snelle en vakkundige afhandeling van onze schade aan de schuurdeur. Alles in zeer korte tijd geregeld. Bedankt Mark!
H G vlastuin
H G vlastuin
12 April 2023
De schade aan onze auto is door Borkent verzekeringen snel en accuraat afgehandeld. Zo als onze ervaring al jaren lang is met deze verzekeringsagent.
Hanneke Vonkeman
Hanneke Vonkeman
22 Maart 2023
Super fijn, gisteren een rekening van een ruitvervanging opgestuurd, vandaag geregeld!!! Wij zijn blij met Borkent!! Korte lijntjes, via WhatsApp en email, ze reageren bijzonder snel!!

Meer recensies:

Snelle reactie

23 februari 2023

Ontzettend snel en goed geholpen.

Al jaren klant!

Astrid Vermeer

snelle afhandeling

23 januari 2023

een bijzonder vlotte en prettige afhandeling van mijn schademelding

Wilfred

Perfecte service

11 januari 2023

Schade afhandeling gaat altijd snel, bij Borkent

Wilfred

Prima service

19 december 2022

Mijn schade is geheel naar wens afgehandeld.

Wout van den Berg

Deskundig advies

14 december 2022

Niet eerder zei een adviseur dat je niet alles moet willen verzekeren. Risico dat jezelf kan dragen kost onnodig geld. Wat we wel hebben verzekerd is goed uitgelegd en meerdere verzekeraars zijn vergeleken. Kortom top advies!

Fam. Dormaal

Schadeafhandeling

13 december 2022

Goede service, regelen alles voor je. Goed contact

Regina

Klantvriendelijke snelle en betrouwbare service!

1 december 2022

Gert en Mark zijn informeel doch kundig en betrouwbaar in hun werk.

Ze doen wat ze zeggen en net iets meer.

Ik ben al jaren een tevreden klant en kan dit kantoor zeker aanraden!

In tegenstelling tot waar de financiële wereld om bekend staat zijn ze uit op het beste voor de klant ipv het beste voor de eigen portemonnee

E Worm

Oversluiten hypotheek

29 november 2022

Deskundig, duidelijk en eerlijk advies. Er zijn ook meerdere opties bekeken bij diverse hypotheekverstrekkers.

Komt afspraken ook echt na.

Mathilde van de Weerd

waterschade

29 november 2022

snel afgehandeld.

peek

Snel en goed geregeld

28 november 2022

Met de aankoop van ons nieuwe huis wilden mijn partner en ik alle verzekeringen bij een verzekeraar afsluiten. Dit vinden wij overzichtelijk.

Na contact opgenomen te hebben met Borkent en alles besproken te hebben was alles dezelfde dag nog geregeld.

Heel fijn!

Samantha

Vakantie schade

18 november 2022

De extra kosten die we hebben gemaakt, i.v.m. een schouderblessure van Yolanda Bovenschen, is door Borkent verzekeringen naar tevredenheid en zeer snel afgehandeld.

Ad Bovenschen

Waterschade

16 november 2022

De schademelding werd snel opgepakt. Na 4 weken kwam de schadeexpert van ASR de schade opnemen en werd het direct een dag later afgesloten.

Erg tevreden over deze gang van zaken.

L. Borgers

Snelle afhandeling van het annuleren van onze vakantie

10 november 2022

Nadat onze vakantie niet door kon gaan om een verdrietige reden en de verkeerde alarmcentrale op de polis bleek te staan werden de gemaakte kosten zeer snel vergoed.

Johan

Prima resultaat na wat lang wachten.

8 november 2022

Ondertussen al weer een paar weken een nieuwe tv. In een gezinshuis kun je niet zonder. We hebben dus niet gewacht op de afhandeling en uitbetaling. Komt wel goed, dachten we. En dat klopte. Duurde even, maar dan wordt het geduld beproefd.

George

Ging allemaal erg eenvoudig dat is erg prettig.

25 oktober 2022

Alles ging erg soepel.

Anton snellen

Super

28 september 2022

Snelle afhandeling tot tevredenheid.

Schaap

Extra hypotheek

26 september 2022

Super snel geregeld met vlotte en eerlijke communicatie. Echt een zorg minder als een vakman het regelt.

Alex

SUPER

13 september 2022

In de vakantie een verzamelhoes met DvD’s kwijtgeraakt. Na telefonisch contact met jullie het schadeformulier ingediend. Vandaag de bevestiging van de afhandeling ontvangen en dat binnen twee weken. Wat een geweldige service van jullie. SUPER!

Ruurd

Ivm blikseminslag

19 juli 2022

Wàt een vlotte, attente en nette afhandeling van onze schade door blikseminslag!!

Fijn dat we ons geen zorgen hoeven te maken over het schadebedrag!!

GJ Kaspers

Snelle afwikkeling

6 juli 2022

Zeer tevreden met aanpak hoe schade te melden en in te voeren en afhandeling ervan

A.Buurman

Goede service

24 juni 2022

Goede en vriendelijke service. Altijd snel reactie!

Vera

Dienstverleners met hart voor de mens als klant en de zaak als aanbod!

4 april 2022

Borkent haalt alles uit de kast om je als klant op de beste manier te helpen met vragen rondom hypotheek en verzekeringen. Ze blinken uit in goudeerlijkheid en weloverwogen advisering, waarbij alle ins en outs onder de loep worden genomen. De keuze is altijd aan jou als klant. Het is natuurlijk dienstverlening dat geld moet opleveren, maar het mooie ervan is dat dit niet de boventoon voert. Een kerncompetentie van Borkent is het empathisch meedenken met de klant dat hoog in het vaandel van het aanbod staat. Gert en Mark, super dank!

Marnel & Hans Bakker.

Schade

22 maart 2022

Wordt vriendelijk en goed geholpen

MR Onderstal

Snel en kundig geholpen

10 februari 2021

Vragen werden snel beantwoord, is heel fijn. Dus snelle afhandeling!

Mary Douma

Uitstekende service!!!

8 februari 2021

Wij zijn meer dan tevreden

Zo ontzettend goed geholpen

In alle opzichten een top verzekeraar

Die wij iedereen zouden aanraden!!

Ontzettend bedankt voor alles

Groetjes herrold priscilla en shanaya theunissen

Theunissen

Geweldige en nette service voor alle vragen

19 november 2020

Wij hebben Borkent ingeschakeld voor de aankoop van ons huis en verschillende verzekeringen.

Ze nemen al je zorgen weg en zorgen dat alles perfect geregeld is.

Op alle vragen reageren ze snel en wordt je goed geholpen.

S. Fluit

Super

22 oktober 2020

De eerste ervaring met dit kantoor was in een woord super.

voor zowel hypotheek en verzekeringen goed advies en kordaat handelen.

Gert en Mark bedankt voor jullie hulp

Bram

Fijn en vertrouwd

20 oktober 2020

Vriendelijke behulpzame mensen, die alle tijd voor je hebben. Reageren snel via mail en helpen je van het begin tot aan het eind.

Fam. Klein

Goede en snelle service

14 juli 2020

Er wordt snel gereageerd op mail en ook de afhandeling van schade, verzekering e.d. wordt snel en vakkundig gedaan. Betrouwbaar en degelijk.

Enny

Behulpzaam en snel

19 juni 2020

Al jarenlang klant bij Borkent. Ze zijn behulpzaam en snel. Je kunt er met alle vragen terecht en je wordt dan snel en goed geholpen.

H Slot

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Bedankt voor de bos bloemen!

snel en behulpzaam

19 juni 2020

Ze reageren snel en hebben verstand van zaken!

Joëlle

Met Borkent kom je verder dan een heel end

14 mei 2020

Wij zijn al heel wat jaren naar zeer volle tevredenheid klant bij Borkent.

Niets is hun teveel en ze staan altijd voor je klaar, dus wat ons betreft niets dan hulde!!

G.A. L te Amersfoort

Vakkundige hypotheekadviseur

30 april 2020

Wij hebben al vele jaren ervaring met Borkent. Hij is een bekwame en gedreven hypotheekadviseur. Ook deze keer weer fantastisch geholpen.

Johan en Jeannette

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Bedankt voor de heerlijke taart!

Snelle en juiste afhandeling van de schade

14 april 2020

Nadat we schade hebben geleden zijn we bij Borkent snel en goed geholpen. Het rapport was zo opgemaakt en de vergoeding was ook snel gestort. Top afgehandeld dus!

Anouk Keurentjes

Aanrader

7 april 2020

Borkent verzekeringen en hypotheken heeft mij uitstekend geholpen! Erg fijn advies, afgestemd op mij en mijn wensen, bij vragen duidelijk uitleg.

Persoonlijke aandacht en met passie voor het werk. Kortom een aanrader

Rob

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Bedankt voor de tompouce!

Stormschade

23 maart 2020

Super geregeld, ondanks t coronaprobleem

d.m.

Snelle afhandeling

13 februari 2020

Binnen een week geregeld en prima ondersteuning!

Dhr. Scholte

Supergoed geregeld!

11 januari 2020

Ondanks de korte tijd en de gecompliceerde hypotheekvraag heeft Gert Borkent alles geregeld zodat ik volgende week kan verhuizen naar mijn nieuwe huis! Dik tevreden en superblij!

Judith

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Heel veel plezier in de nieuwe woning en bedankt voor de heerlijke fles wijn!

Stroomuitval

18 oktober 2019

Door een stroomstoring alle dieren in mijn aquaria dood, werd gelukkig vergoed erg blij mee!

Anoniem

Service

10 oktober 2019

Goede service, snelle verwerking van melding. Heel tevreden!

H. Brandhorst

Top service

2 oktober 2019

Half jaar geleden advies gehad bij het kopen van ons huis. Heel goed geholpen met alles van het bod uitbrengen tot aan de hypotheek. Als we vragen hadden werd hier altijd serieus en snel op gereageerd.

Lisenka & Daan

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

En nogmaals heel erg bedankt voor de mooie bos bloemen!

Snel, helder en adequaat geholpen

3 september 2019

Borkent heeft ons eenvoudig en helder advies gegeven over het juist aanmelden een afhandelen van de melding.

Ben

Buitenlandschade super service

21 augustus 2019

Vanuit Frankrijk zaten we tijdens onze vakantie met een accuut probleem. Via alarmservice netjes afgewerkt en de volgende dag via Borkent extra service door persoonlijk contact. Zo kan het dus ook!

Brian

Uitstekende service

31 juli 2019

De heer Ger Borkent heeft mijn ouders snel geholpen, alles netjes afgehandeld en e.e.a. correct en duidelijk gecommuniceerd. Geweldige service.

Linda

Zeer tevreden

20 juni 2019

Zonder jullie hadden wij voor 10 jaar terug niet ons huis kunnen kopen! Nog steeds via jullie de hypotheek en verzekeringen. Een super service

Priscilla

Schade telefoon

20 juni 2019

De bekende kwaliteit van dienstverlening van Borkent verzekeringen. Altijd goed!

Wilfred Noorman

bijzonder tevreden!

14 juni 2019

Inmiddels werk ik al 15 jaar samen met Borkent, persoonlijke aandacht en de snelheid van regelen is voor mij een reden dat ik hier al 15 jaar gelukkig mee ben. Kennis en kunde is meer dan aanwezig bij dit bedrijf!

Harmen Wiersema

Echt tevreden

13 juni 2019

Prima oppakken van het proces. En een prima afhandeling.

George van der Hoff

Als super fijn ervaren!!

12 juni 2019

We werden gehoord

De tijd werd genomen

Als iets nog niet duidelijk was, konden we er altijd terecht

Geen moeite is teveel!!

Kortom; een aanrader!

W. Van der Roest

glasschade vergoed

4 juni 2019

Sinds vorig jaar via Borkent een verzekeringspakket afgesloten. Ben goedkoper uit dan ik was, en ze hebben een goede service.

Onlangs was mijn ruit gebroken. Ik heb het erg prettig gevonden dat Borkent meedenkt over hoe glasschade vergoed kon worden. Fijne snelle afhandeling en erg vriendelijke mensen die hun werk met passie doen!

Leo

Snel, goed en vriendelijk geholpen

3 juni 2019

We hebben een verzekeringspakket via Borkent en onlangs was mijn dure macbook gestolen. Borkent heeft al het contact gedaan met de verzekering. Het enige wat ik hoefde te doen was een formulier invullen. Borkent doet alle communicatie voor je met de verzekeraar en handelt in jouw belang. Hij reageerde ook altijd snel op mijn mailtjes.

Arjanne

Top!

28 mei 2019

Zijn nu een paar keer geweest bij Borkent en worden elke keer top geholpen. En heb je tussendoor een keer een financiële vraag ergens over wordt je ook netjes te woord gestaan zonder gelijk dit in rekening te brengen, heel fijn! Wij blijven terug komen!

Michelle