Geef uw review:

Goede service

Rated 5 out of 5
24 juni 2022

Goede en vriendelijke service. Altijd snel reactie!

Vera

Dienstverleners met hart voor de mens als klant en de zaak als aanbod!

Rated 5 out of 5
4 april 2022

Borkent haalt alles uit de kast om je als klant op de beste manier te helpen met vragen rondom hypotheek en verzekeringen. Ze blinken uit in goudeerlijkheid en weloverwogen advisering, waarbij alle ins en outs onder de loep worden genomen. De keuze is altijd aan jou als klant. Het is natuurlijk dienstverlening dat geld moet opleveren, maar het mooie ervan is dat dit niet de boventoon voert. Een kerncompetentie van Borkent is het empathisch meedenken met de klant dat hoog in het vaandel van het aanbod staat. Gert en Mark, super dank!

Marnel & Hans Bakker.

Schade

Rated 5 out of 5
22 maart 2022

Wordt vriendelijk en goed geholpen

MR Onderstal

Snel en kundig geholpen

Rated 5 out of 5
10 februari 2021

Vragen werden snel beantwoord, is heel fijn. Dus snelle afhandeling!

Mary Douma

Uitstekende service!!!

Rated 5 out of 5
8 februari 2021

Wij zijn meer dan tevreden
Zo ontzettend goed geholpen
In alle opzichten een top verzekeraar
Die wij iedereen zouden aanraden!!
Ontzettend bedankt voor alles
Groetjes herrold priscilla en shanaya theunissen

Theunissen

Geweldige en nette service voor alle vragen

Rated 5 out of 5
19 november 2020

Wij hebben Borkent ingeschakeld voor de aankoop van ons huis en verschillende verzekeringen.
Ze nemen al je zorgen weg en zorgen dat alles perfect geregeld is.
Op alle vragen reageren ze snel en wordt je goed geholpen.

S. Fluit

Super

Rated 5 out of 5
22 oktober 2020

De eerste ervaring met dit kantoor was in een woord super.
voor zowel hypotheek en verzekeringen goed advies en kordaat handelen.
Gert en Mark bedankt voor jullie hulp

Bram

Fijn en vertrouwd

Rated 5 out of 5
20 oktober 2020

Vriendelijke behulpzame mensen, die alle tijd voor je hebben. Reageren snel via mail en helpen je van het begin tot aan het eind.

Fam. Klein

Goede en snelle service

Rated 5 out of 5
14 juli 2020

Er wordt snel gereageerd op mail en ook de afhandeling van schade, verzekering e.d. wordt snel en vakkundig gedaan. Betrouwbaar en degelijk.

Enny

Behulpzaam en snel

Rated 5 out of 5
19 juni 2020

Al jarenlang klant bij Borkent. Ze zijn behulpzaam en snel. Je kunt er met alle vragen terecht en je wordt dan snel en goed geholpen.

H Slot

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Bedankt voor de bos bloemen!

snel en behulpzaam

Rated 4 out of 5
19 juni 2020

Ze reageren snel en hebben verstand van zaken!

Joëlle

Met Borkent kom je verder dan een heel end

Rated 5 out of 5
14 mei 2020

Wij zijn al heel wat jaren naar zeer volle tevredenheid klant bij Borkent.
Niets is hun teveel en ze staan altijd voor je klaar, dus wat ons betreft niets dan hulde!!

G.A. L te Amersfoort

Vakkundige hypotheekadviseur

Rated 5 out of 5
30 april 2020

Wij hebben al vele jaren ervaring met Borkent. Hij is een bekwame en gedreven hypotheekadviseur. Ook deze keer weer fantastisch geholpen.

Johan en Jeannette

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Bedankt voor de heerlijke taart!

Snelle en juiste afhandeling van de schade

Rated 5 out of 5
14 april 2020

Nadat we schade hebben geleden zijn we bij Borkent snel en goed geholpen. Het rapport was zo opgemaakt en de vergoeding was ook snel gestort. Top afgehandeld dus!

Anouk Keurentjes

Aanrader

Rated 4 out of 5
7 april 2020

Borkent verzekeringen en hypotheken heeft mij uitstekend geholpen! Erg fijn advies, afgestemd op mij en mijn wensen, bij vragen duidelijk uitleg.
Persoonlijke aandacht en met passie voor het werk. Kortom een aanrader

Rob

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Bedankt voor de tompouce!

Stormschade

Rated 5 out of 5
23 maart 2020

Super geregeld, ondanks t coronaprobleem

d.m.

Snelle afhandeling

Rated 5 out of 5
13 februari 2020

Binnen een week geregeld en prima ondersteuning!

Dhr. Scholte

Supergoed geregeld!

Rated 5 out of 5
11 januari 2020

Ondanks de korte tijd en de gecompliceerde hypotheekvraag heeft Gert Borkent alles geregeld zodat ik volgende week kan verhuizen naar mijn nieuwe huis! Dik tevreden en superblij!

Judith

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Heel veel plezier in de nieuwe woning en bedankt voor de heerlijke fles wijn!

Stroomuitval

Rated 5 out of 5
18 oktober 2019

Door een stroomstoring alle dieren in mijn aquaria dood, werd gelukkig vergoed erg blij mee!

Anoniem

Service

Rated 5 out of 5
10 oktober 2019

Goede service, snelle verwerking van melding. Heel tevreden!

H. Brandhorst

Top service

Rated 5 out of 5
2 oktober 2019

Half jaar geleden advies gehad bij het kopen van ons huis. Heel goed geholpen met alles van het bod uitbrengen tot aan de hypotheek. Als we vragen hadden werd hier altijd serieus en snel op gereageerd.

Lisenka & Daan

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

En nogmaals heel erg bedankt voor de mooie bos bloemen!

Snel, helder en adequaat geholpen

Rated 5 out of 5
3 september 2019

Borkent heeft ons eenvoudig en helder advies gegeven over het juist aanmelden een afhandelen van de melding.

Ben

Buitenlandschade super service

Rated 5 out of 5
21 augustus 2019

Vanuit Frankrijk zaten we tijdens onze vakantie met een accuut probleem. Via alarmservice netjes afgewerkt en de volgende dag via Borkent extra service door persoonlijk contact. Zo kan het dus ook!

Brian

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
31 juli 2019

De heer Ger Borkent heeft mijn ouders snel geholpen, alles netjes afgehandeld en e.e.a. correct en duidelijk gecommuniceerd. Geweldige service.

Linda

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
20 juni 2019

Zonder jullie hadden wij voor 10 jaar terug niet ons huis kunnen kopen! Nog steeds via jullie de hypotheek en verzekeringen. Een super service

Priscilla