Geef uw review:

Geweldige en nette service voor alle vragen

5,0 score
19 november 2020

Wij hebben Borkent ingeschakeld voor de aankoop van ons huis en verschillende verzekeringen.
Ze nemen al je zorgen weg en zorgen dat alles perfect geregeld is.
Op alle vragen reageren ze snel en wordt je goed geholpen.

S. Fluit

Super

5,0 score
22 oktober 2020

De eerste ervaring met dit kantoor was in een woord super.
voor zowel hypotheek en verzekeringen goed advies en kordaat handelen.
Gert en Mark bedankt voor jullie hulp

Bram

Fijn en vertrouwd

5,0 score
20 oktober 2020

Vriendelijke behulpzame mensen, die alle tijd voor je hebben. Reageren snel via mail en helpen je van het begin tot aan het eind.

Fam. Klein

Goede en snelle service

5,0 score
14 juli 2020

Er wordt snel gereageerd op mail en ook de afhandeling van schade, verzekering e.d. wordt snel en vakkundig gedaan. Betrouwbaar en degelijk.

Enny

Behulpzaam en snel

5,0 score
19 juni 2020

Al jarenlang klant bij Borkent. Ze zijn behulpzaam en snel. Je kunt er met alle vragen terecht en je wordt dan snel en goed geholpen.

H Slot

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Bedankt voor de bos bloemen!

snel en behulpzaam

4,0 score
19 juni 2020

Ze reageren snel en hebben verstand van zaken!

Joëlle

Met Borkent kom je verder dan een heel end

5,0 score
14 mei 2020

Wij zijn al heel wat jaren naar zeer volle tevredenheid klant bij Borkent.
Niets is hun teveel en ze staan altijd voor je klaar, dus wat ons betreft niets dan hulde!!

G.A. L te Amersfoort

Vakkundige hypotheekadviseur

5,0 score
30 april 2020

Wij hebben al vele jaren ervaring met Borkent. Hij is een bekwame en gedreven hypotheekadviseur. Ook deze keer weer fantastisch geholpen.

Johan en Jeannette

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Bedankt voor de heerlijke taart!

Snelle en juiste afhandeling van de schade

5,0 score
14 april 2020

Nadat we schade hebben geleden zijn we bij Borkent snel en goed geholpen. Het rapport was zo opgemaakt en de vergoeding was ook snel gestort. Top afgehandeld dus!

Anouk Keurentjes

Aanrader

4,0 score
7 april 2020

Borkent verzekeringen en hypotheken heeft mij uitstekend geholpen! Erg fijn advies, afgestemd op mij en mijn wensen, bij vragen duidelijk uitleg.
Persoonlijke aandacht en met passie voor het werk. Kortom een aanrader

Rob

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Bedankt voor de tompouce!

Stormschade

5,0 score
23 maart 2020

Super geregeld, ondanks t coronaprobleem

d.m.

Snelle afhandeling

5,0 score
13 februari 2020

Binnen een week geregeld en prima ondersteuning!

Dhr. Scholte

Supergoed geregeld!

5,0 score
11 januari 2020

Ondanks de korte tijd en de gecompliceerde hypotheekvraag heeft Gert Borkent alles geregeld zodat ik volgende week kan verhuizen naar mijn nieuwe huis! Dik tevreden en superblij!

Judith

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

Heel veel plezier in de nieuwe woning en bedankt voor de heerlijke fles wijn!

Stroomuitval

5,0 score
18 oktober 2019

Door een stroomstoring alle dieren in mijn aquaria dood, werd gelukkig vergoed erg blij mee!

Anoniem

Service

5,0 score
10 oktober 2019

Goede service, snelle verwerking van melding. Heel tevreden!

H. Brandhorst

Top service

5,0 score
2 oktober 2019

Half jaar geleden advies gehad bij het kopen van ons huis. Heel goed geholpen met alles van het bod uitbrengen tot aan de hypotheek. Als we vragen hadden werd hier altijd serieus en snel op gereageerd.

Lisenka & Daan

Antwoord van Borkent Verzekeringen & Hypotheken

En nogmaals heel erg bedankt voor de mooie bos bloemen!

Snel, helder en adequaat geholpen

5,0 score
3 september 2019

Borkent heeft ons eenvoudig en helder advies gegeven over het juist aanmelden een afhandelen van de melding.

Ben

Buitenlandschade super service

5,0 score
21 augustus 2019

Vanuit Frankrijk zaten we tijdens onze vakantie met een accuut probleem. Via alarmservice netjes afgewerkt en de volgende dag via Borkent extra service door persoonlijk contact. Zo kan het dus ook!

Brian

Uitstekende service

5,0 score
31 juli 2019

De heer Ger Borkent heeft mijn ouders snel geholpen, alles netjes afgehandeld en e.e.a. correct en duidelijk gecommuniceerd. Geweldige service.

Linda

Zeer tevreden

5,0 score
20 juni 2019

Zonder jullie hadden wij voor 10 jaar terug niet ons huis kunnen kopen! Nog steeds via jullie de hypotheek en verzekeringen. Een super service

Priscilla

Schade telefoon

5,0 score
20 juni 2019

De bekende kwaliteit van dienstverlening van Borkent verzekeringen. Altijd goed!

Wilfred Noorman

bijzonder tevreden!

5,0 score
14 juni 2019

Inmiddels werk ik al 15 jaar samen met Borkent, persoonlijke aandacht en de snelheid van regelen is voor mij een reden dat ik hier al 15 jaar gelukkig mee ben. Kennis en kunde is meer dan aanwezig bij dit bedrijf!

Harmen Wiersema

Echt tevreden

5,0 score
13 juni 2019

Prima oppakken van het proces. En een prima afhandeling.

George van der Hoff

Als super fijn ervaren!!

5,0 score
12 juni 2019

We werden gehoord
De tijd werd genomen
Als iets nog niet duidelijk was, konden we er altijd terecht
Geen moeite is teveel!!
Kortom; een aanrader!

W. Van der Roest

glasschade vergoed

5,0 score
4 juni 2019

Sinds vorig jaar via Borkent een verzekeringspakket afgesloten. Ben goedkoper uit dan ik was, en ze hebben een goede service.
Onlangs was mijn ruit gebroken. Ik heb het erg prettig gevonden dat Borkent meedenkt over hoe glasschade vergoed kon worden. Fijne snelle afhandeling en erg vriendelijke mensen die hun werk met passie doen!

Leo