Schade melden en verhaalservice

Schade melden

Wat als u een aanrijding of ongeluk heeft gehad of er is schade ontstaan aan uw huis, inboedel of andere spullen? Dan is het goed om te weten dat u bij ons kantoor verzekerd bent. Wij nemen u zoveel mogelijk de rompslomp van een schade-afwikkeling uit handen, om zo samen met u een schadegeval zo snel mogelijk op te lossen.

Autoschade? Directe schadeafhandeling!

Met ingang van 1 juli 2021 gaan verzekeraars over tot een andere manier van afhandeling van autoschades. Stel u lijdt schade aan uw particulier gebruikte en verzekerde auto door een ander motorrijtuig, dan kan uw WA-verzekeraar de schade rechtstreeks met u afhandelen. Uw verzekeraar verhaalt de schade dan later bij de WA-verzekeraar van de schadeveroorzaker. Deze nieuwe manier van schadeafhandeling wordt Directe Schandeafhandeling genoemd.

Voor u als klant van ons kantoor geldt dat u bij een autoschade net zoals voorheen contact met ons op kunt nemen en dat wij de schade in behandeling nemen. Wij zullen voor en met u beoordelen waar de schade het beste gemeld kan worden.