Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is in veel gevallen heel zinvol. Vaak is er niet voldoende geld beschikbaar om de onverwachte kosten van een uitvaart op te vangen. Het kan ook zijn dat u al een uitvaartverzekering hebt, maar dat u verzekerd bent voor een te laag bedrag. Door uw uitvaart nu alvast te regelen kunt u onnodige zorgen voorkomen. Voor u, maar zeker ook voor uw nabestaanden. Want met een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw familie of andere naasten de kosten van uw uitvaart moeten betalen.

Wij adviseren u graag over een uitvaartverzekering die past bij uw situatie en aansluit bij uw uitvaartwensen. Wij bespreken uw persoonlijke wensen en bekijken vervolgens welke (aanvullende) uitvaartverzekering het beste bij u past. Neem dus snel contact met ons op en maak een afspraak om uw wensen door te nemen.

Passende verzekering
Veel mensen hebben persoonlijke wensen voor hun uitvaart. Wat uw wensen ook zijn, voor iedereen is er een passende uitvaartverzekering. Zo kunt u kiezen voor het verzekeren van een pakket van diensten, met daarin een vrij te besteden bedrag. Het vrij te besteden bedrag kunt u gebruiken voor aanvullende wensen. Een geldbedrag verzekeren kan ook, met de Uitvaart Geld-verzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit waarmee uw nabestaanden de kosten van de uitvaart kunnen betalen. De hoogte van het bedrag bepaalt u zelf.