Schade aan mobiele apparatuur

Opsporing en reparatie van de schade zal worden verricht door Smartphort. Smartphort is een bedrijf dat gespecialiseerd is in herstel en onderzoek van o.a. mobiele telefoons en tablets. Voordeel voor u is, dat u niet zelf meer op zoek hoeft naar een hersteller. Smartphort zal, na ontvangst van bovenstaande gegevens een e-mail ter bevestiging sturen. Daarbij zit een printbon die moet worden uitgeprint en op het goed verpakte apparaat moet worden geplakt. Een koerier zal het betreffende pakket ophalen.

Smartphort zal de tablet of telefoon controleren. Als de schade overeenkomt met hetgeen is opgegeven zal er bekeken worden of herstel verantwoord mogelijk is. Als dit het geval is zal er uiteraard worden hersteld. Na betaling van eventueel het eigen risico ontvangt (afhankelijk van uw verzekeraar) u het toestel weer hersteld terug.
Indien het toestel total loss is, dan zal het apparaat worden gerecycled. Uw verzekeraar of Smartphort zullen dan met u bespreken wat de beste oplossing is. In sommige gevallen kan dat een vergoeding van de dagwaarde of vervanging van het huidige toestel inhouden. Ook hiervoor geldt dat een eventueel eigen risico vooraf in rekening wordt gebracht, of dat dit bedrag verminderd wordt op de uitkering.