Studenten pakketpolis

Een specifieke en uitgebreide dekking voor een zéér scherp studentenprijsje

De Studenten Pakketpolis biedt een specifieke en uitgebreide dekking voor een zéér scherp studentenprijsje. Studiereizen naar het buitenland? De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptopverzekering met Europadekking zorgen voor een onbezorgd gevoel. Ook voor uitwonende studenten is de Studenten Pakketpolis een voordelige oplossing.

De Studenten Pakketpolis biedt de volgende dekkingen:

  • Aansprakelijkheidsverzekering;

  • Inboedelverzekering;
  • Doorlopende reisverzekering;
  • Laptopverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren
De aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen, wanneer je aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade van anderen.

Studiereizen naar het buitenland?
De doorlopende reisverzekering biedt werelddekking voor ongevallen, hulp bij schade en wegens omstandigheden terugkeren naar Nederland. De dekking is maximaal 60 dagen aaneengesloten per reis. Ook spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland is gedekt. Er geldt geen eigen risico. Uitzondering is reisbagage waarvoor een eigen risico geldt van 50 euro. De reisverzekering zorgt voor een onbezorgd gevoel tijdens vakanties, studiereizen en stages.

Laptopverzekering
Bijna elke student is in het bezit van een notebook, laptop of pc. Met de laptopverzekering kun je dit kostbare bezit tegen diefstal en schade verzekeren.

Uitwonend? Geen probleem!
Ook als je uitwonende student bent is de Studenten Pakketpolis een oplossing voor noodzakelijke dekkingen. De inboedelverzekering dekt de financiële gevolgen van ondermeer brand, roet, rook, schade door water, storm, inbraak, diefstal, schroeien en ontploffing in huis.