Mobiele Apparatuurverzekering

In de huidige maatschappij kunnen we bijna niet meer zonder mobiele apparatuur. Wij bieden de mogelijkheid om uw mobiele apparatuur tegen uitstekende voorwaarden te verzekeren. Bij mobiele apparatuur kunt u denken aan:

  • Mobiele telefoons
  • Tablets
  • Laptops
  • Notebooks
  • Spelconsoles
  • Fotocamera’s

Of het nu gaat om vocht,- valschade of diefstal gaat, de reparatiekosten of de waarde van het apparaat worden vergoedt. Met de haal en breng service bij schade wordt u maximaal ontzien bij schade.  

En dat vanaf € 1,50 per maand!  

Met de mobiele apparatuur verzekering is het mogelijk om te verzekeren tegen onvoorziene schade aan mobiele apparatuur. Hieronder een overzicht van de schades die kunnen worden meeverzekerd.

Valschade
De bekende schades, zoals gebarsten displays en kapotte onderdelen kunnen al bij een kleine val of stoot ontstaan, bij ons is uw telefoon verzekerd voor deze schade.

Waterschade
Misschien is uw drankje per ongeluk omgevallen, is er schade door een heftige regenbui of heeft u uw telefoon in het toilet laten vallen. Waterschade valt binnen de dekking van onze verzekering

Diefstalschade
Uw toestel extra verzekeren tegen diefstal is een optie. Bij roof én inbraak (ook uit een gesloten voertuig zoals uw auto, mits het niet op een zichtbare plek lag) is uw smartphone verzekerd.

Brandschade
Een veelvoorkomende veroorzaker van schade bij elektrische apparaten is bliksem of brand. Uw smartphone is hiervoor bij ons goed verzekerd.

Touchscreen defecten
Wanneer uw device functioneert en beeld heeft, maar als u met uw vingers het scherm aanraakt er niks gebeurt kan er sprake zijn van een defect touchscreen. Dit is ook gedekt in onze verzekering.

Mechanische & elektronische defecten
Ook de gecompliceerde onderdelen in uw toestel zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan – zelfs jaren na de aankoop.